Usuń konto w aplikacji
- Zaloguj się na konto, które chcesz usunąć.
- Przejdź do „Więcej → Usuń konto”.
- Potwierdź tożsamość aktualnym hasłem.
- Przeczytaj podsumowanie i zatwierdź wysłanie żądania.
Konto zostanie zablokowane i wylogowane, a zaufany proces serwerowy usunie dane konta. Treści wspólnotowe, których zachowanie jest konieczne dla ciągłości rozmowy lub dziennika organizacyjnego, mogą zostać zanonimizowane zamiast usunięte.
Nie możesz się zalogować?
Napisz z adresu e-mail użytego przy rejestracji na zajaczkowski2002@gmail.com. W treści wpisz, że prosisz o usunięcie konta w aplikacji Razem w Drodze. Nie przesyłaj hasła ani dodatkowych danych wrażliwych.
Co obejmuje żądanie
Usuwane są dane uwierzytelniające, profil, prywatne ustawienia, urządzenia powiadomień i bieżące przypisania. Dane wymagające czasowego zachowania z powodów organizacyjnych lub prawnych podlegają zasadom retencji administratora właściwej wspólnoty. Szczegóły opisuje polityka prywatności.